Къци Вапцаров прибира 25 бона от „Биг Брадър“

0
Хонорарите на звездите от Биг Брадър Ол Старс вече са известни
Хонорарите на звездите от Биг Брадър Ол Старс вече са известни

Хонорарите на звездите от Биг Брадър Ол Старс вече са известни. Предаването се очаква да събере едни от най-устатите знаменитости у нас, пише HotArena.

В проекта среща си дават Ваня Червенкова и Соня Колтуклиева, между които се очаква да се разиграе най-голямата мелодрама. Също така е истински хит и задаващия се пряк двубой между Евгени Минчев и Иван Ласкин.

Най-висок хонорар се очаква да вземе именно лордът, който вече заяви, че няма търпение да стане част от формата. Сумата е 150 бона, като Минчев е отстъпил да намали хонорара си, след като миналата година сложи 250 бона в джоба, а тази е и официален коментатор.

Фолк певицата ДесиСлава също смята да стане част от шоуто тази година, като й обещават 45 000 за участие в предаването. Тя обаче този път ще трябва да раздели парите с музикалните си продуценти от „Пайнер“.

Около 25 бона се очаква да прибере пък Къци Вапцаров. Дали и тази година ще лази по нервите на съквартирантите с прищевките си, тепърва ще стане ясно.

Мариана Попова е друга ретро знаменитост, която влиза в шоуто, а както вече стана ясно, компания ще й прави Иван Ласкин, пише „Телеграф“. Той ще прибере около 20 бона.

Йоана Захариева — Йоко, която видяхме през 2012 в предаването се е навила да участва срещу 15 бона. И понеже в шоуто не може без спортисти, естествено ще видим и Ваня Джеферович, който победи в последния сезон на Сървайвър в Панама.

Източник: Dailypress
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари