Няма да повярвате кои звезди влизат в „Като две капки вода”!

0
Заклети врагове ще се борят в новия сезон на шоуто
Заклети врагове ще се борят в новия сезон на шоуто Снимка: Нова телевизия

Евгени Минчев и Деси Слава са две от звездите, които ще участват в новия сезон на „Като две капки вода”, пише "Уикенд".

Шоуто на Нова тв се завръща в ефир в началото на пролетта, но от сега се очаква Лорда и блондинката да бъдат сред звездите с най-големи шансове да стигнат до финала.

Хората на Магърдич Халваджиян не случайно са предложили участие в петия сезон на шоуто за двойници именно на Евгени и Деси Слава. Очаква се паралелно с чистото шоу между тях да тече особено сюжетна линия, която да бъде следена със затаен дъх от зрителите. Двамата имат сложни отношения от години, а конфликтът между тях се задълбочи в края на 2015-а, когато участваха в „Биг Брадър ол старс”. 

Говори се, че Евгени и до днес не се е примирил напълно, че победител в риалитито стана Деси Слава, която през цялото време спеше в Къщата и излизаше за участия. Затова нямал търпение да излезе отново на „ринга” срещу нея и този път смятал да докаже, че е по-достоен за победата.

Самата Деси Слава е много артистична и има огромен талант за имитиране, смятат спецове по темата. Тя не веднъж е показвала, че може да пее и като Лили Иванова, и като Кристина Агилера, и като Доли Партън, освен това нито един стил в музиката не може да й се опре.

Евгени Минчев обаче не пада по-ниско от нея с имитаторските и артистичните си заложби. Той пее добре, има и професионални студийни записи и е въпрос на малко повече работа да докаже, че на сцената е толкова добър, колкото и в граденето на имидж, с което си вади хляба. Лордът от години пее чудесно фрески шансони, както и песни на Емил Димитров, с когото бяха близки приятели преди години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари