Никой не иска Деси Слава

2
Деси Слава има само три ангажимента до края на годината
Деси Слава има само три ангажимента до края на годината

Парадокс! Въпреки участието си в „Биг Брадър Ол Старс", кофите сълзи, които проля за изгубената любов, и титлата „Любима риалити звезда на България", която спечели, никой не иска да кани Деси Слава за участия. Певицата има само три ангажимента до края на годината, и то на места, които спокойно могат да минат за последна дупка на кавала, научи „Всеки ден".

Докато тефтерчето с покани на Преслава се пръска по шевовете след „ВИП Брадър", а тарифата й скочи до небето, Деси така и не успя да напълни своето. Тя много разчиташе да възроди кариерата си, като се върне в „Пайнер" и влезе в риалитито на Нова тв, но поне засега не й се получава. До края на месеца има само едно участие в Пловдив и едно в последното българско село преди гръцката граница - Кулата, показа проверка на „Всеки ден".

На този фон Преслава, Анелия, Джена, Фики Стораро, Галин, та даже и Емануела, която още не е станала официално част от димитровградската компания, са заети почти всеки ден. А Деси Слава стои и си почива в чакане славата й да се върне.

За Нова година ангелогласната блондинка също не може да се похвали с особено престижен ангажимент. Тя ще пее на площада във Велико Търново чак след 1 часа през нощта, когато и последната тапа от шампанско най-вероятно ще е отлетяла в историята, а хората ще започнат да се разотиват по къщите си, за да ядат баница с късмети и да се топлят край печките.

Кариерата на някогашната звезда №1 на „Пайнер" дотолкова се е сринала, че се е наложило Деси да моли за помощ бившия си мъж - вафления бос Галин Атанасов. За това й ходатайствала лично нейната баджаначка Галена, която я наследи в леглото му. Тя беше и в студиото на „Биг Брадър", за да призове зрителите да гласуват за нея.

Говори се, че ангажиментът на Деси Слава на площада във Велико Търново е уреден лично от Галин и Галена. Те я поканиха да пее в новогодишната нощ и в личния си замък в Арбанаси - увеселителния комплекс „Калоянова крепост". Самата Галена също ще се изявява там. Така на практика тримата ще празнуват заедно настъпването на 2016-а.

В бранша се говори, че Деси Слава с часове е плакала на рамото на Галена за провалената си кариера. Баджаначката й проявила снизхождение и решила да й помогне. Именно тя и мъжът й Галин са хората, които са я приютили и миналата Нова година, след като Зарко я изостави. Това бил един от най-кошмарните моменти в живота й.

Въпреки всичко феновете на Деси Слава я защитават. Те твърдят, че няма ангажименти, защото се уреждали още от август, и кранчето щяло да се отвори за нея от януари.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари