Като си гледаме съюзниците, нищо чудно, че дотук се докарахме

6
Можете да купите управляващата шайка престъпници, но не можете да купите сърцето на българския народ!
Можете да купите управляващата шайка престъпници, но не можете да купите сърцето на българския народ! Снимка: Кадър NOVA

Признавам си, че никога не съм имала свръхочаквания от новите ни американски братя. Някак си им липсва история, смирение пред правата на другите и умереност в алчността. Нейно Превъзходителство Мустафата, вместо да бъде обрана като поведение и изказвания, както подобава на сериозен дипломат от голяма държава, се превърна в източник на безкрайно забавление и дъвка за журналистите в България. То не бяха горещи прегръдки и целувки с ГМР, то не бе точене на баници, то не бяха изказвания за щяло и нещяло. Но все пак ги оправдавам донякъде – ами толкова си могат!

След като миналият ден Мустафата съобщи, че ще съобщят официално името на корупмпиран български служител, на когото ще бъде забранено да ходи в САЩ, имах някакви плахи надежди, че може би ще свършат някаква работа и ще си махнат поне мекеретата, където ни ги натресоха да ни управляват. Да, ама не!

Както винаги през последните 30 години общуване с отвъдокеанските ни нови братя, вместо да ни помогнат, ни натикаха отново в калта. Като ясно показаха колко много ревнуват от присантиманта на огромна част от българите към Русия. Всичките им усилия особено по време на управлението на Борисов, са насочени да скарат България и Русия и да накарат българите да забравят за освободителите си от турско робство. Накараха ни да пренапишем историята си. Диктуват външната ни политика. Бъркат се в отбраната и вътрешната ни политика. А сега се бъркат и в независимата съдебна система.

Не се и съмнявам, че посочения съдия от Специализирания наказателен съд по случай забраната да посещава САЩ, ще си преметне черната съдийска роба към другия крачол. Но въпросът не е в това. А  че една голяма държава, която ни наложи да сме съюзници, или по-скоро колония, нагло си позволява да дава оценка на действията на независимия български съд. И то не за груби нарушения на закона, а затова, че по някакъв начин човек, близък до Русия, е бил пуснат да получи орден от Владимир Путин. Мъка за хамериканския народ, голяма мъка! Как може! Те и ГМО царевица ни дадоха, когато бяхме гладни. И Сорос ни изпратиха да ни образова. И Бойко Борисов ни назначиха да ни управлява. Четири военни бази установиха на българска земя и даже засега не искат да им плащаме за защитата. Незабавно ни посочват руски шпиони, отравяния, руски престъпления и т.н. в България, за които нашите служби дори и не подозират!  Дават инструкции на главния ни прокурор какво да прави, привикват шефовете на служби при тях на инструктаж, а ние? Неблагодарници сме ние, неблагодарници!

Мустафата и Чичо Сам твърдо са решили да ни скарат с Русия и да ни накарат да намразим руснаците.  И какво ще направите, ако не стане? Ще ни анексирате? Ще държите ГМР на този пост, докато умре и последният българин? Ще пратите армията си от българска земя да напада Русия? Ще ни превърнете в предна фронтова линия?!?

Неуважаеми потомци на каторжници и леки жени, ние не сме Хаити. Ние не сме Никарагуа. Ние не сме африканска държава в центъра на Африка. НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ! Имаме къщи, по-стари от държавата ви. Тринадесет века и повече сме на картата на света с името и държавата си. Така че си събирайте Мустафата с баницата, военните си бази, препоръките си и най-вече – назначените от вас колониални наместници и припкайте обратно. Защото, който се е захванал с България, добро не е видял! А Русия ни е доста по-близо от вас. Ако щете и географски. Можете да купите управляващата шайка престъпници, но не можете да купите сърцето на българския народ! А ние знаем люто да любим и мразим. Познайте вие къде попадате!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари