Катерици складираха 70 килограма орехи под капака на кола

3

Почистването на пикапа отнело няколко часа на собственика му

Жител на американския щат Северна Дакота публикува снимки на своя пикап Chevrolet Avalanche, който е бил превърнат от катерици истински склад за орехи. След като колата преседяла 4 дни на едно място, нейният собственик - Бил Фишър, извадил из под капака 70 кг орехи, които събрал в 7 огромни кофи.

Фишър разказва, че паркирал пикапа недалеч от дома си. След 4 дни колата му потрябвала, за да пътува до града, но след като стартирал двигателя, чул неприятен звук. След като отворил капка, американецът видял, че цялото пространство около двигателя е пълно с орехи, разказва Automedia.

Оказало се, че по време на престоя на автомобила на едно място местните катерици са го превърнали в истински склад за орехи. В продължение на около 90 часа трудолюбивите зверчета успели да напъхат орехите във всички свободни ъгли, до които са достигнали.

Собственикът на пикапа е трябвало първо да разглоби цялата предна част, като свали капака и калниците, за да изчисти орехите. Те се събрали в седем 20-литрови кофи, а Фишър твърди, че дори след щателното почистване, в пространството под предния капак все още има орехи, като чува как те се търкалят по време на движение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари