Катерица успя да скрие под капака на пикап 70 кг ядки за една седмица

1
Трябваше да сваля калниците на колата, за да извадя ядките от всички пукнатини и кухи места, казва собственикът на автомобила
Трябваше да сваля калниците на колата, за да извадя ядките от всички пукнатини и кухи места, казва собственикът на автомобила Снимка: Kelly Clarkson TV, Туитър

В края на октомври Бил Фишър от Гранд Форкс, Северна Дакота, открива под капака на своя пикап Chevrolet Avalanche скривалище на катерица, пълно с орехи.

По думите на мъжа той запалил колата и чул странни звуци от двигателния отсек, предава БГНЕС. Фишър веднага отворил предния капак и открил вътре купчина ядки.

Фишър заяви, че автомобилът е бил паркиран пред дома му от седмица. През това време катерицата успяла да натъпче в пикапа 70 кг орехи. Гризачът успял да укрие ореховите си запаси дори на най-недостъпните места в машината. "Трябваше да сваля калниците на колата, за да извадя ядките от всички пукнатини и кухи места", казва мъжът.

Фишър вече е почистил повечето ядки от автомобила, но някои от тях просто не могат да бъдат достигнати. "Докато шофирам, чувам удари и търкаляне отстрани на рамката. Изобщо не мога да стигна до тях", казва той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари