Катастрофа в Студентски град

0

Две жени и дете са пострадали след катастрофа на кръстовището при УНСС

Две жени и едно дете са откарани за преглед в болници след катастрофа между два леки автомобила на кръстовището при Университета за национално и световно стопанство (УНСС), съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР), предава БТА.

Сигналът за инцидента на кръстовището на ул. „Осми декември“ и ул. „Акад. Стефан Младенов“ е подаден около 12:30 часа днес.

Две чужди гражданки са откарани в УМБАЛ „Света Анна“, а една жена е откарана в „Пирогов“, заедно с детето ѝ, допълват от bTV.

По непотвърдена информация двете коли се удрят на пешеходна пътека, докато едната прави ляв завой.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари