Зрелищна катастрофа на булевард “Цар Освободител"

3
При инцидента единият от автомобилите се е обърнал на една страна
При инцидента единият от автомобилите се е обърнал на една страна Видео: Русе Медиа

При инцидента единият от автомобилите се е обърнал на една страна

Катастрофата се е случила около 23:00 часа тази нощ. Водачът на колата, предизвикала произшествието, е употребил алкохол, предаде Русе Медиа.

До катастрофата се е стигнало, след като лек автомобил „Рено“ с русенска регистрация, идващ от ул. „Ангел Кънчев“ към бул.“Цар Освободител“, не е спрял на знак „Стоп“. Водачът е навлязъл на булеварда, където е засякъл лек автомобил, който се е движил от Пантеона към кръговото. Последвал е сблъсък, като при удара водачът на втората кола е загубил управление и се обърнал на една страна. При инцидента са потрошени много знаци и указателни табели.

На място е бил изпратен екип на полицията, който да тества шофьорите за алкохол и наркотици. Пробата на водача на реното е била положителна над 1,50 промила.

В реното са пътували двама души, а другата кола е била пълна. По неофициална информация хората са се връщали от сватба. За щастие няма пострадали при инцидента. За да не пречи на движението, реното е изтеглено от мястото на произшествието, а другата кола е вдигната от пътя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Русенец
    Интересно, сватбарят със скъпия джип с каква скорост се е движил за да се обърне 100 м след сблъсъка, след свалени 10 пътни знака ?!? Или няма записи от камерите?!?
  • 11
    1
    GHETTO
    Е КО 5 -6 РАКИИ И СИЛИКОН НА МУЦУНАТА И КУЧЕК
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари