Катаджии написаха 7 акта на пиян шофьор само за един ден

0
Тримата най-големи рекордьори за м.г. за превишаване на скоростта, още не са си платили глобите
Тримата най-големи рекордьори за м.г. за превишаване на скоростта, още не са си платили глобите

Тримата най-големи рекордьори за м.г. за превишаване на скоростта, още не са си платили глобите.

Пиян шофьор от Шумен е отнесъл цели 7 акта от катаджиите за нарушения, констатирани само за един ден, похвалиха се вчера от пътната полиция в Шумен в отчета си за последния месец на м.г. Въпросният водач на 6 декември м.г. само за един ден беше хванат на два пъти пиян, предаде 24 часа.

Както писахме първия път около 3,30 часа призори на 6 декември, когато го спрели за проверка, промилите на 42-годишния шуменец В.Д. били 2,17. Прибрали го в ареста уж за 24 часа, но го пуснали по-рано и той успял пак да пие и пак да подкара колата. Вторият път неговият форд бил засечен около 15 часа. Водачът бил подобрил собствения си рекорд. Промилите му скочили на 2,66.

В този ден са му били съставени 7 акта, което го прави декемврийски рекордьор по нарушения. Като спрели форда му за втори път водачът вече карал без книжка, която му е била отнета още първия път, а колата му била спряна от движение.

Като го спрели карал без включени светлини, не си бил поставил обезопасителен колан, нямал и задължителната застраховка „Гражданска отговорност”. С двата акта за шофиране с алкохол в кръвта, стават точно 7.

Най-големият „бързак” за м.г. със своето Ауди през февруари профучал покрай стационарната камера на 7-ми километър край Шумен със 192 км/ч при разрешени 60. Глобата му е 1100 лв.,но още не е платена.

Не са я платили и останалите втори и трети в класацията. През юни на водача на разградска “Хонда” преминал през същия участъка с 157 км/ час, е съставена глоба с фиш на стойност 750 лева. Столичанин на л.а. “Мерцедес” допълва първата тройка за най-високо превишение на позволена скорост на 7-ми километър край Шумен. Камерата запечатала преминаване със 142 км/час, за което на водача е издаден електронен фиш с глоба на стойност 600 лева. Никой от тях до сега не е платил.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари