Акция спря от движение пътнически автобус на изхода на Русе

0
Автобус по линията София-Дулово остана без знака си за технически преглед, след проверка на изхода на Русе
Автобус по линията София-Дулово остана без знака си за технически преглед, след проверка на изхода на Русе Видео: КИС 13

Пътнически автобус по линията София-Дулово остана без знака си за технически преглед, след като проверка на изхода на Русе установи, че е със спукано предно стъкло. 

Водачът бе санкциониран, след което му бе разрешено да продължи пътя си до Дулово, но без редовни документи. След като смени стъклото си, автобусът ще мине отново технически преглед и ще може да бъде в движение.

Нарушението бе констатирано в рамките на инспекциите на товарни камиони и автобуси, които се извършват по линия на TISPOL в цялата страна. В проверките участват служители на Пътна, Икономическа и Криминална полиция заедно с инспектори от Автомобилна администрация.

В Русе те се извършват по два часа дневно, на различни места според предварителен план, като за това време се проверяват средно 20-ина превозни средства. Всяка една от службите извършва своята част от проверката, както на документите на водача и на превозното средство, така и на товара. 

Акцията ще продължи до 31 юли.

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари