Иван Иванов: Взеха ми талона на колата без да съм извършил нарушение!

12
Русенецът ще обжалва глобата, наложена му от КАТ
Русенецът ще обжалва глобата, наложена му от КАТ Видео: Кис 13

Русенецът ще обжалва глобата, наложена му от КАТ

Русенец сигнализира, че талонът на автомобила му е отнет, без да е извършил нарушение.

Той смята да обжалва глобата, която се очаква да излезе до месец.

Случилото се е от миналата седмица. Иван Иванов спрял за 5 минути да купи закуски в района на пазара в Русе, след бариерата. През това време някой го е снимал и въз основа на снимковия материал от Пътна полиция му съставят акт за това, че автомобилът е спрян на пътното платно и пречи на другите участници в движението, информира телевизия КИС 13.

Мъжът обаче твърди, че не е в нарушение, тъй като няма знаци, които да забраняват спирането или престоя в отсечката между двете кръстовища и е спазил изискването за отстояние от поне 5 метра.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    41
    ЙОРДАН ЙОРДАНОВ
    Днес и в Перник на кръстовището на "Пашов" пътните полицай ме спряха, че съм минал на червено, но бяха много възпитани момчета и сами се убедиха, че съм излязъл на червено за да премине пешохдката. А иначе в автомобила си имам видио регистратор и ясно се вижда случайя.
  • 3
    40
    WWWWW11
    а това че си паркирал във Т- образно кръстовище не е ли нарушение?
  • 9
    39
    Анонимен
    Абе не знам ама нивото на интилигентност като че ли беше по високо пред 20 година.Като четеш днес коментарите и гледаш хората върнохна простотия и бездушие цари навсякъде.И само омраза , негативизъм и ограниченост лъха под всички коментари навсякъде.И държавата е пълна с нагляри , тарикати,хора с високомерно поведение и платени жени и проститутки
  • 13
    38
    Мнение
    Мнения 25 и 37 са казали всичко. Жалко,че хората карат коли и не познават закона. А това е една от екстремните улички и за мпс-та, и за пешеходци.
  • 10
    37
    Цитат от закона за движение по...
    Чл.98.(1)Престоят и паркирането са забранени: 1. на място,където превозното средство създава опасност или е пречка за движението или закрива от другите участници в движението пътен знак или сигнал;
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари