Карлос Контрера: Лъжи в кампанията, лъжи след кампанията - най-силният аргумент срещу избора на Борис Бонев!

0
Това ще се види в понеделник!
Това ще се види в понеделник! Снимка: Карлос Контрера / Facebook

Това ще се види в понеделник!

Лъжи в кампанията, лъжи след кампанията. Най-силният аргумент срещу избора на Борис Бонев за председател на СОС са собствените му изявления“. Така реагира след поредната медийна изява на „спасителя на София“ Борис Бонев в профила си във Фейсбук общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера, предадоха от пресцентъра на партията.

Днес в една от националните телевизии Бонев заяви – „говорили сме с всички, без ГЕРБ“, визирайки кандидатурата си за председател на Общинския съвет.

Бонев бил водел разговори с всички политически сили. Лъжа! С ВМРО – Българско национално движение не е говорил, нито ме е търсил като съветник“, даде пример Контрера.

Интересно какво си е говорил с „Възраждане“, например. На тях ли ще разчита за 8 гласа, за да се добута до председател на СОС? ПП-ДБ и „Спаси София“ ще разчитат на хората на Костадинов да пуснат таен гласец за избор на председател!?“, чуди се на меко казано интересната тактика на Бонев общинарят от ВМРО.

В изявата си сутринта лидерът на „Спаси София“ каза също, че в общината се унищожавали документи, за да се прикриват злоупотреби и, че „чистка“ в администрацията няма да има.

Лъжа! Всеки документ, влизащ или излизащ от общината, се сканира и е достъпен в електронната деловодна система. Същото важи и за районните администрации“, възмущава се още от дезинформацията Карлос Контрера.

Бонев твърди, че нямало да има чистка в администрацията. Лъжа! Още от лятото присъдружните му пажове обикалят със списъци за назначения, ровят из длъжностните характеристики, готвят назначения без конкурси, нарочват служители за махане. Публично в социалните мрежи заплашват с чистки и репресии, отправят закани и най-грозни квалификации“, дава още примери от кухнята на общината Контрера.

Прилагаме пълния текст на позицията на Карлос Контрера, публикувана на Фейсбук:

"Лъжи в кампанията, лъжи след кампанията. Най-силният аргумент срещу избора на Борис Бонев за председател на СОС са собствените му изявления.

В общината се унищожавали документи, за да се прикриват злоупотреби – перифразирам последното му откровение по една национална телевизия. Лъжа! Всеки документ, влизащ или излизащ от общината, се сканира и е достъпен в електронната деловодна система. Същото важи и за районните администрации.

Бонев бил водил разговори с всички политически сили. Лъжа! С ВМРО – Българско национално движение не е говорил, нито ме е търсил като съветник.

Интересно какво си е говорил с „Възраждане“, например. На тях ли ще разчита за 8 гласа, за да се добута до председател на СОС? ПП-ДБ и „Спаси София“ ще разчитат на хората на Костадинов да пуснат таен гласец за избор на Председател?

Бонев твърди, че нямало да има чистка в администрацията. Лъжа! Още от лятото присъдружните му пажове обикалят със списъци за назначения, ровят из длъжностните характеристики, готвят назначения без конкурси, нарочват служители за махане. Публично в социалните мрежи заплашват с чистки и репресии, отправят закани и най-грозни квалификации.

Бонев говори за програма, предложения. Лъжа! Последните му совалки сред общинските съветници са само и единствено за избирането му за председател.

В понеделник Борис Бонев като кандидат за председател го чака фиаско. Ако ПП-ДБ имат малко усет за ситуацията, няма да издигнат този конфликтен човек за председател. Ако някой затваря вратите за разговори, това е „спасителят“ на София. С непрекъснатите манипулации, полуистини, спекулации Бонев поставя Терзиев и компания в изолация.

Ако не го виждат, значи нищо не разбират от политика.

Ще се види в понеделник!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Иван иванов
    Аууу че те страх тебе бе ! Още не са почнали работа вече ревеш. Видяхме ви 12 години. Път на младите и образовани и успели хора. Както викаше един бизнесмен ти къщичка за птички правил ли си в живота Г-н Контрера или само лапа до сега !!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари