Капитанът на Дунав игра със счупена ръка

2
Защитниците Илия Миланов и Георги Вълчев играха в мача въпреки категорична лекарска забрана и риск за здравето си, заявиха от Футболен клуб Дунав
Защитниците Илия Миланов и Георги Вълчев играха в мача въпреки категорична лекарска забрана и риск за здравето си, заявиха от Футболен клуб Дунав Снимка: ФК Дунав

Защитниците Илия Миланов и Георги Вълчев играха в мача въпреки категорична лекарска забрана и риск за здравето си, заявиха от Футболен клуб Дунав

ГЕРОИ! Битка до последно.

Малко хора знаят, още по-малко за съжаление ще го и оценят, но сме длъжни да го споменем. Много важни футболисти като Емил Янчев, Мартин Костадинов, Мехмед Сабри и Димитър Тодоров вече бяха извън строя за този двубой заради контузии. Защитниците Илия Миланов и Георги Вълчев играха в мача въпреки категорична лекарска забрана и риск за здравето си. Капитанът Йордан Димитров, който вкара и двата гола пък игра със счупена ръка - контузия, която получи в предното гостуване на ЦСКА 1948 и отново пренебрегна съвета на лекарите. Всичките момчета в края на сезона имат различни проблеми, но въпреки всичко излязоха и защитиха честта на клуба и идеята, че ние няма от какво да се срамуваме.

Дунав не прави сметки, не участва и в "шоуто" в групата и играе само за себе си и верните си фенове, на които искахме да подарим една страхотна емоция и затова се борим със зъби и нокти във всеки мач. Имахме този сезон силни и слаби моменти, но всичко се решаваше на зеления килим - колкото и както можем. Така ще бъде и до края.

Поклон момчета, всеки от Вас има за какво да се гордее, каквото и да се случи до края на сезона!

ФК Дунав

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари