Какво време ни очаква до края на февруари?

1
През последната седмица от месеца облачността ще е променлива, по-голяма вероятност за валежи има около 25 и 28 февруари. Температурите ще са около климатичната норма
През последната седмица от месеца облачността ще е променлива, по-голяма вероятност за валежи има около 25 и 28 февруари. Температурите ще са около климатичната норма

Още няколко дни температурите ще са под минус 10 градуса

До края на деня жълт код важи за студено време в югозападната част на България, предава bTV

Днес ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат предимно между 0° и 5°.

Във вторник ще продължи да прониква студен въздух. Облачността ще е предимно значителна. Минималните температури ще са между минус 11° и минус 6°, а максималните - между минус 4° и 1°.

В сряда ще преобладава слънчево време. Вятърът ще стихне. Сутринта ще е доста студено, но дневните температури ще са по-високи.

В четвъртък преди обяд облачността временно ще се увеличи, не са изключени и изолирани слаби превалявания от сняг. Ще бъде и още малко по-топло.

В петък и събота облачността ще е разкъсана, предимно значителна.

През последната седмица от месеца облачността ще е променлива, по-голяма вероятност за валежи има около 25 и 28 февруари. Температурите ще са около климатичната норма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари