Какво си казаха Кирил Петков и Делян Пеевски докато спориха в парламента

0
Погледнато отстрани Пеевски и Петков проведоха ожесточен словесен сблъсък
Погледнато отстрани Пеевски и Петков проведоха ожесточен словесен сблъсък Видео: NOVA

Премиерът разкри за какво са говорили

Премиерът Кирил Петков и депутатът от ДПС Делян Пеевски размениха реплики в пленарната зала в петък. Двамата са коментирали „златните паспорти”, потвърдиха лично министър-председателят и пресцентърът на Движението, предаде NOVA

„Това, което аз казах, например, по темата за „златните паспорти”. Вярвайте ми, ние като коалиция внесохме този законопроект. Изцяло сме „за” пълно разобличаване на паспортите. Тези схеми са недопустими. Този път изпълнителната власт ще бъде гласна и следяща”, обясни Петков.   

От пресцентъра на ДПС обявиха, че пред Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски и ръководството на партията, премиерът е поел твърд ангажимент да бъде прието предложеното от ДПС законодателство за пълна забрана и проверка на всички издадени „златни паспорти”. Петков обещал и да осигури подкрепата на мнозинството в парламента за приемането на законодателните предложения на Движението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    фолклорист
    Както се казва в поговорката : "Хвани единия, застреляй и двамата!".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари