Какво могат да правят парите!

3

"Австралийският Хю Хефнър" спечели гнева на своите роднини, след като започна да споделя твърде много в интернет пространството.

Травърс Бейнон е известен тютюнев магнат, който отдавна се нарича "The Candyman". Травърс редовно прави купони в имението си за 3.7 милиона долара, а компаньонките, алкохолът и наркотиците са неразделна част от обстановката, когато се случват лъскавите събития.

Предполага се, че човекът е успял да подразни мнозина с по-свободното си отношение, докато не качва снимка, на която ясно се вижда, че жена му е завързана с нашийник и каишка до друга жена, а самият "Candyman" ги разхожда като кучета.

Снимката бързо обикаля социалната мрежа и достига до погледите на бабата и дядото на съпругата, които очевидно не харесват видяното.

Старците веднага изразили притесненията си за подрастващите, които не би трябвало да живеят в подобна купонджийска среда. Имението трябва да е последното, за което хората да се притесняват, след като Травърс очевидно живее в отворена връзка и за разлика от Хю Хефнър, той не гони моделите, когато децата са наоколо.

Въпреки критиките, същият качва снимка с всичките си деца и обяснява, че неговата сутрин е като всяка друга семейна сутрин и всички се обичат достатъчно, за да няма нужда от притеснения. Снимките може да показват и нещо различно, но ние сме последните хора, които биха съдили тютюнев магнат!

 

 

Източник: Men.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари