Видеооператор "ужили" младоженци

0
Повече от година семействата очакват да получат сватбените си филми
Повече от година семействата очакват да получат сватбените си филми Видео: NOVA

Повече от година семействата очакват да получат сватбените си филми

Видеооператор остави десетки младоженци без кадри и снимки от сватбите им. За това сигнализираха потърпевши от цялата страна. Вече година семействата очакват да получат сватбените си филми, за които са платили хиляди левове.

Емили и Петър са едни от многото младоженци, които остават без спомен от сватбата си, запечатан от обектива на мнимия оператор. Пред камерата на NOVA двамата разказаха, че по телефона мъжът заявил, че няма да може лично да присъства на сватбения им ден, но ще изпрати екип от фотографи. Младоженците превели капаро по банков път. Малко преди самата сватба двамата изпратили и остатъка от сумата по банков път, имали и договор. В деня на сватбата екипът фотографи отишъл на мястото. Снимките стигнали и до мнимия оператор, който трябвало да ги обработи. Година по-късно Емили и Петър все още нямат кадри от най-щастливия си ден, въпреки че по договор те трябвало да са обработени за между 45 и 60 работни дни.

Екипът на телевизията се свързва с мнимия оператор. Пред него той обясни, че преди години се оженил, но наскоро се развел и е изпаднал в лична и творческа криза. Въпросният господин се извини на потърпевшите и обеща да се реваншира.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    aha
    Ами той като си купил една камера и изгледал два видео урока в тубата и се помислил за Франсис Копола. Колко такива има...той работил кво ли не и извъднъж на 30г му дошла творческата муза да става майстер на филмите...Да да ама не!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари