Бойко Рашков: С парите за пътища и магистрали са построени луксозни имоти

0

Вътрешният министър показа снимки от дрон на вилите

С пари за ремонти на пътища и от авансови плащания за лотове на АМ "Хемус" са построени вили. Други суми били преведени в сметка в Обединените арабски емирства.

Това стана ясно от думите на вътрешният министър Бойко Рашков, предава bTV.

Рашков показа и снимки на комплекси, изграждани според оперативната информация на МВР с такива пари.

Една част от въпросните обекти са в София – луксозни сгради, а другите са „малко на запад, в радиус от около 100 километра“, уточни вътрешният министър.

Той отказа да назове конкретни имена.

В този момент е неудачно да съобщаваме имената на тези хора. Става въпрос за представители на фирми, които са ви известни от миналата година, и които се представиха пред обществото, че могат да строят магистрали без строителни книжа, по незаконни договори, с благословията на Борисов, на Аврамова като министър в МРРБ“, каза Рашков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Иван
    Е,и!Колко са арестуваните за това?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари