Какви системи за залози може да ползваме в Bet365

1
Кои са Bet365 спортни залози онлайн?
Кои са Bet365 спортни залози онлайн?

Bet 365 е онлайн букмейкър с дългогодишен опит в сферата на хазартната индустрия, истински лидер в спортните залози и с една от най-добрите платформи за залагания на живо. Компанията предлага богата гама от възможности за спортни залози и игри, и в това ревю от първо лице ще ви споделим личния си опит с опциите за извършване на залози в сайта. Важно е да знаете също, че Bet365 България разполага с лиценз и приветства всички нови клиенти с щедър начален бонус нов клиент. Ежедневните бонуси и разнообразни промоции, които постоянно се актуализират, пък ви предоставят шанс да реализирате добри печалби.

Кои са Bet365 спортни залози онлайн?

Клиентите на Bet365 могат да избират от десетки спортни секции в сайта, в които се приемат залози за популярни спортове като футбол, американски футбол, бейзбол, баскетбол, тенис, хокей на лед, бокс и други. Освен това обаче има и доста спортове, които не са чак толкова известни, но и за тях също предлагат събития.

Голям плюс за всички типстъри е наличната богата база данни с резултати и архиви за минали срещи между отборите и играчите, като цялата информация е поместена в статистиката преди началото на срещите, която букмейкърът предлага.

Българските клиенти на букмейкъра изпитваха леко разочарование от липсата на bet365 залози за електронни спортове в сайта. Това обаче се промени и популярните eSports събития вече са част от портфолиото на спортната секция в сайта.

Какви са коефициентите в Bet365?

Коефициентите в сайта на този букмейкър са едни от най-добрите на пазара и само няколко букмейкъра могат да се състезават с тях. По-впечатляваща обаче е голямата гама от коефициенти за всякакви видове залози, при което истински лидер си остава точно този букмейкър.

Нещо, което се забелязва лесно, са изключително високите коефициенти, които се предлагат за аутсайдерите в дадени мачове, където при сериозна изненада може да се оформи голяма печалба. Поддръжката на сайта винаги си върши отлично работата, а софтуерът на компанията не оставя място за изненади.

Сайтът предлага три различни вида ставки, от които може да избирате. Това са дробни, десетични и американски. Има и още един комбиниран вид, наречен американски/дробни. Ако искате да изберете кой вид желаете за изглед на ставките, трябва да селектирате бутон „Коефициенти“, който се намира в долната част на сайта.

След като изберете бутона, от падащото меню избирате една от опциите. Реално и трите вида предлагат един и същ коефициент, но показан по различен начин.

Фиш със залози

Електронният фиш на Bet365 се повява след маркиране на конкретна селекция на избрано събитие и посредством него извършвате своите залагания. Когато изберете едно или повече събития, те се появяват в талона с информация за изхода от събитието, което предполагате, че ще се случи и съответния му коефициент.

Сумата, която искате да заложите за дадено събитие, може да бъде въведена в полето под събитието, на което залагате. Ако пък сте избрали няколко събития и желаете да извършите множествен залог, трябва да въведете сумата на залога си срещу полето за типа множествен залог, който се появява при избиране на повече от една селекция.

Ако имате например 5 селекции, ще се появи поле 5-кратни, което означава, че ако въведете сумата срещу него, залагате все едно така наречената „права колонка“. Може да използвате и функцията „сингъли“, чрез която с едно писане на сума извършвате 5 залога за въведената сума на всяка от 5-те селекции поотделно.

Има и други възможности, като „двойни“, „тройни“ и други системи в зависимост от броя на селекциите в талона. Когато сте готов, натискате бутон „Заложи“ и след няколко секунди залогът ви се приема. В електронния фиш може да намерите също и активните ви залози.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Това платена реклама ли е?
    Преди повече от 10 години рекламата на хазарта и подобни игри беше забранена, както е в по голямата част от белите страни. Дойде Бойко и отвори кутията на Пандора, като разреши това. Разбира се всички разбрахме, че бизнеса му се "отблагодарява" за това, но никой дори и в момента не се замисля че хората обедняват и семейства се разпадат заради тези зависимости.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари