Как посрещнаха Коледа родните звезди

0
Знаменитостите надминаха по селфита и снимки, даже американските си събратя
Знаменитостите надминаха по селфита и снимки, даже американските си събратя

Коледа е, а родните ни звездите не пропуснаха да се похвалят със снимки до елхата !

Знаменитостите надминаха по селфита и снимки, даже американските си събратя, видя HotArena.

На маса или край елхата, вижте кой как посрещна Коледа и на кого се падна парата.

Златка Димитрова и фолк дивата Камелия категорично държат рекорда за най-богати трапези. Огън — момичето се щракна, обградено с подаръци и най-различни ястия.

„Папкате ли?“, написа Камелия под фотоса, пускайки кадър от масата.

Златка Димитрова също се похвали с богата маса, за която мнозина могат да й завиждат. Мис Плеймейт обяви, че ще празнуват с приятели, но не смятат да спазват традицията–мъжете наблегнали на месото, а жените на постните ястия–а най-важна се оказала веселбата.

Джина Стоева избра да се щракне пред камината с чаша ароматно питие, вместо да качва снимки от софрата. Райна също изневери на традицията. Вместо Коледа у дома, пусна фотография на едно от кученцата си под надслов–„Късметлията тази година“. Май е ясно на кого се е паднала парата.

Венета Райкова първа се похвали, че е спечелила парата от коледната пита . И тази година водещата сподели, че е имала доста интересни преживявания, но не смята да променя нищо от преживяното.

Михаела на Бони се похвали също със сребърна паричка, а най-щастливи изглежда са Вяра, Надежда и Любов . Трите споделиха снимки с новината, че Вяра тази година е изтеглила късмета от коледната питка.

Преслава сподели снимки от коледната трапеза с близките и приятелите си, пожелавайки на всички много щастие, любов и късмет. Дивата не щракна Фики Стораро, с когото уж са влюбени до уши и дори живеят съвместно.

Източник: HotArena.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари