Коледата на родните звезди

0

Дойде най-очакваното и магическо време от годината, което събира всички членове на семейството в домашния уют, седнали край отрупаната с разнообразни ястия трапеза, разположена до приказно украсената елха. Коледа носи със себе си любов и топлина, преливащи в сърцата, които заедно със сплотеността, са най-голямото вълшебство в празничното време.

Това доказаха и много от българските популярни личности, които посредством социалните мрежи, споделиха с почитателите си част от своите тържествени и щастливи мигове през Рождество Христово и им позволиха да надзърнат в техните домове, пише Dir.bg.

Но въпреки обичая, имаше и звезди, които предпочетоха да посрещнат 25-ти декември различно - сред екзотиката на далечни дестинации. Ето кои бяха традиционалисти и кои - не.

Саня Борисова приветства Коледа от лазурния бряг на Дубай, където се отдаде на горещи емоции. Тя качи в Инстаграм селфи, на което е облечена в жълт тоалет със зелени кантове.

"Изпращам ви малко слънчице!", написа актрисата към кадъра.

Ваня и Жени Джаферович поздравиха феновете си с изображение, на което позират заедно с децата си до красиво коледно дръвче. Спортистът качи снимките от Загреб, Хърватия.

Попфолк певицата Глория прекара празника в компанията на най-близките си, тя качи в фотография със своята майка Стефка, а дъщеря ѝ - Симона Загорова, допълни "албума" като публикува още снимки, на които се вижда, че пловдивският бизнесмен Йордан Джермански е с тях.

"Сърцето помни всички специални моменти. С желания споделяме добрините с другите до нас, за да се върнат и те при нас! Нека Исус Христос да ви благослови с цялото щастие и успех, което заслужавате", гласи посланието към фотографиите.

"Сърцето помни всички специални моменти. С желания да споделяме добрините с другите до нас, за да се върнат и те при нас! Нека в навечерието на Бъдни Вечер и идващата Коледа, Исус Христос да ви благослови с цялото щастие и успех, което заслужавате! Весела Коледа! Весели празници!!!", пък написа Симона Загорова

Преслава също честити празника от дома си с изображение, на което двете с Паола се усмихват широко на обектива. Зад тях се вижда камина с горящ в нея огън, над която е поставен портрет на звездата от "Пайнер", нарисуван с маслени бои, на който държи своята наследница.

Николета Лозанова и нейният любим Ники Михайлов решиха да прекарат Коледа във Виетнам, откъдето плеймейтката качва красиви кадри, на които се къпе в лукс.

Златка Райкова и Благой Георгиев заведоха сина си на църква.

Яна Маринова имаше "нестандартен" празник, който се състоя под открито небе. Актрисата се отдаде на българска музика и хора около клада от огън.

Ивет Лалова и съпругът ѝ Симоне Колио заминаха за Милано. Те пуснаха снимки от централния площад Пиаца дел Дуомо.

Коледа завари Краси Аврамов в Маями, понеже в момента изпълнителят има турне из Америка. Той отправи пожеланията си с кадър, разкриващ палмови дръвчета и слънчевото време във Флорида.

Телевизионната водеща Гала и нейната половинка Стефан очевидно са се върнали от екскурзията си в Дубай, въпреки че участника във "Vip Brother" продължава да споделя снимки от престоя им там. На едно от изображенията от Обединените арабски емирства сайтът за фотосподеляне е локализирал Стефан на езерото Панчаревското езеро.

Актьорът Владо Пенев беше на тържество, организирано у дома на Теодора Духовникова, на което присъства и Захари Бахаров.

В галерията ни вижте как посрещнаха празника останалите български звезди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари