Как е действала бандата за обири на държавната хазна от ГЕРБ и патриотите

2
Румен Гайтански Вълка си купува пътностроителна фирма в Момчилградско със сладък кредит
Румен Гайтански Вълка си купува пътностроителна фирма в Момчилградско със сладък кредит Снимка: Валентина Петрова, Капитал

Куха фирма получава 150 милиона лева кредит от ББР. С парите плаща на Румен Гайтански Вълка за покупката на пътностроителна фирма в Момчилградско

С което бизнесмена си има едни чисти огромни пари, с които може да строи незаконно върху държавна земя в ловно стопанство Искър. След това ББР променя договора за кредит, с което освобождава топ длъжника си от плащането не само на главница, но и на лихви. Сладка работа. Представяте ли си вие да получите кредит при такива условия?

После старите директори говорят, че кредита е редовен и обслужван. Ами как няма да е редовен, като то длъжника не трябва да плаща и един лев? Междувременно обаче инкасира милионни загуби и въобще не е ясно как ще връща парите. Нагледен пример как е действала бандата за обири на държавната хазна от ГЕРБ и патриотите. След тях и потоп.

Владислав Панев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук