Какво би станало с мен и България, ако не бяха откраднати тези милиарди левове

0
Как биха изглеждали пътищата, болниците, училищата, малките градчета и селата, курортите ни, армията ни, тротоарите и лицата на хората?
Как биха изглеждали пътищата, болниците, училищата, малките градчета и селата, курортите ни, армията ни, тротоарите и лицата на хората? Снимка: Dunavmost, архив

Обзалагам се, (но няма с кого да се басирам!), че не съм единственият българин, който през последните няколко десетилетия си е задавал елементарния въпрос: 

КАКВО БИ СТАНАЛО С МЕН И С ДЪРЖАВАТА МИ БЪЛГАРИЯ, АКО ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ, ЗА КОИТО ВСЕКИ ДЕН ДОКЛАДВА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, НЕ БЯХА ОТКРАДНАТИ, А ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ТЯХ БИХА ОТИШЛИ ЗА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ?

Как биха изглеждали пътищата, болниците, училищата, малките градчета и селата, курортите ни, армията ни, тротоарите и лицата на хората?

Обяснявам си състоянието на пенсионерския ми инфантилизъм с неизбежното вдетиняване, което съпътства повечето хора с напредването им във възрастта, ако са имали късмета да остареят. Но откраднатите милиарди са толкова много, че изобщо не се вписват в демографската, териториалната и човешката характеристика на България.

Любо Кольовски

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари