Как да взема от Bwin бонуси без превъртане

0
Всъщност това, което вълнува играчите най-много, са офертите
Всъщност това, което вълнува играчите най-много, са офертите

Всъщност това, което вълнува играчите най-много, са офертите

От няколко години българският пазар привлича чуждестранни инвестиции и все повече световни марки се лицензират от хазартния регулатор. За да вземат оправдано решение и да се регистрират в доказан сайт, клиентите са длъжни да проучат сертификатите за сигурност, политиката за отговорна игра и как се защитават личните данни.

Но всъщност това, което вълнува играчите най-много, са офертите. Затова в списъка с Bwin бонуси се появяват нови предложения, част от които нямат условия за разиграване. Експертите от Efirbet обясняват как да заявите участие в подобна промоция и кои са основните ѝ плюсове.

Бонус без превъртане за нов клиент

Проучихте ли платформата на bwin? Останахте ли доволни от спортните тиражи и предложените коефициенти? Ако отговорите с “да” на двата въпроса, следва, че регистрацията в сайта е подходяща за Вас.

За повишаване на баланса и бърза адаптация към залозите е препоръчително да се включите в начален бонус. Единият вариант е да заявите стандартната оферта 100% до 222 лева, но тя е придружена от условия за разиграване. Затова много нови клиенти се насочват към алтернативната промоция, която носи 50 лева Free Bet.

За отключване на бонус без превъртане е задължително да влезете в bwin през специален линк, какъвто е добавен в Efirbet. Следва да отворите формуляра за регистрация, използвайки съответния бутон в страницата на офертата, и да го попълните с изискуемите сведения.

Ако профилът е създаден в посочения промоционален период и първият депозит е извършен до 15 дни след регистрация, bwin изплаща до 50 лева Free Bet. Стойността на бонуса зависи от преведената сума – например при внесени 30 лв. ще получите 30 лв. фрийбет.

Не се кредитира стартов бонус без разиграване, ако първото захранване на сметката е направено през Paysafecard, Skrill или Neteller.

При успешно активиране се дават 14 дни за усвояване на получения Free Bet. Зачитат се единствено предварителни залози, които са реализирани на селекции в раздел “Спорт”. В свободната сметка се изплаща нетната печалба, без сумата на безплатния залог.

Други Bwin бонуси с лесни правила

Новите клиенти на bwin не са единствените, които получават облаги. При продължаване на участието в сайта се раздават допълнителни бонуси, оказващи подкрепа при залозите. Но както стана ясно, промоциите са в пъти по-интересни, когато са съпътствани от изпълними условия.

Офертите за спорт – Combi+ и Price Boost – имат много почитатели, защото се предлагат на дневна база и не налагат разиграване. Те предлагат завишени коефициенти за комбинации и специални пазари, респективно носят по-големи печалби при коректни прогнози.

Ежеседмично в bwin се провежда freeroll покер турнир, достъпен за всички регистрирани играчи. В състезанието се влиза без входна такса, но при силно представяне и заемане на лидерска позиция се печели кеш сума до $2500.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари