Как да спечелим безплатни бонуси в Bwin България?

0
Запознатите с реномето на компанията са наясно какви Bwin Бонус предложения може да предложи брандът и затова и са се доверили на точно тази платформа
Запознатите с реномето на компанията са наясно какви Bwin Бонус предложения може да предложи брандът и затова и са се доверили на точно тази платформа

Запознатите с реномето на компанията са наясно какви Bwin Бонус предложения може да предложи брандът и затова и са се доверили на точно тази платформа

Откакто е на онлайн пазара в България Биуин не е бил в слаба конкуренция. Не е имал и възможността да превземе някакъв огромен дял. По-запознатите с реномето на компанията на европейската сцена са наясно какви Bwin Бонус предложения може да предложи брандът на посетителите си и затова и са се доверили на точно тази платформа. Бетинг операторът се опитва да си служи с примамливи оферти и на моменти го прави доста успешно, в други – все още търси себе си и опитва да надгради.

В последните години бонусите се превърнаха в едно от най-силните оръжия на букмейкърите. Особено откакто в България пазарът не е монополизиран и се разви чувствително, промоционалните оферти се превърнаха в инструмент номер едно на хазартните компании. Има начални стартови оферти, персонални бонуси на дневна, седмична и месечна база, бонуси за лоялност и много, много други.

Съществуват, разбира се и безплатните бонуси в някои оператори. В Биуин също опитват подобен ход, с който да разбият някои клишета около името си. Като например това, че за българския пазар подхождат снизходително откъм бонуси и офертите им са далеч по-слаби, отколкото в други европейски страни, където оперират. В интернет се ширят десетки, дори стотици такива мнения за бранда. Вероятно една част от тези отзиви са и от хора, които не са се възползвали максимално или не са обърнали внимание на някои от шансовете за безплатни бонуси в bwin.

Един пример за опция за безплатен залог в сайта на биуин е хвърлянето на монета. Функцията „Хвърли монетата“ е достъпна абсолютно всеки ден и може да донесе на определен потребител чудесни награди. Това, което може да се припечели от тази игра е бонус без депозит, бонус завъртания – free spins, безплатни залози или друг тип подобно промо.

Навярно не е нужно да се обяснява самият механизъм, по който работи тази оферта на оператора, но ще го направим. За да спечели даден играч какъвто и да е бонус единственото, което трябва да направи, е да познае какъв цвят ще се падне след хвърлянето на монетата. Обикновен чоп, с други думи! Възможните цветове и съответно избор са жълт и черен. На ежедневна база всеки регистриран посетител на сайта на биуин може да „хвърли монетата“ и ако познае, печели случайна награда. Напълно естествено, потенциалният спечелен бонус върви със свои условия и подусловия, но те далеч не се различават с нещо от конкурентните промо оферти

Тези награди под формата на бонуси са отнесени към казино секцията на австрийския букмейкър. Именно към нея са и останалите предубеждения на българските залагащи, които констатират, че извън категория „Спорт“ Биуин просто не дава достатъчно богат избор, въпреки че предлага качествени игри. От оператора определено опитват да развият тази своя слабост и да дадат на клиентите си още повече от това, което до момента предлагат.

За да опита да удовлетвори капризите на клиентите си, операторът търси развитие в себе си на българския пазар. Bwin е бранд с доказан авторитет и сериозни партньорства и сделки зад гърба си, така че с течение на времете, е ясно, че ще се хареса на все повече и повече потребители. Възможностите за бонуси без плащания като „Хвърли монетата“ или безплатните билети за покер любителите, са едно от средствата, на които Биуин разчита, за да си спечели по-положителна оценка сред критиците си. Навярно в следващите месеци ще изникнат и още подобни предложения. Затова препоръчваме да не се доверявате сляпо на мненията в интернет, а да следвате своя усет, да бъдете хладнокръвни в залозите и търсенето на бонус оферти и да трупате собствени, а не чужди впечатления.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари