Как да спасите човек със сърдечен удар?

0
Според доктор Джон Кристофър животът на човек, който е застрашен от сърдечен удар, може да бъде спасен само с едно движение
Според доктор Джон Кристофър животът на човек, който е застрашен от сърдечен удар, може да бъде спасен само с едно движение

Според доктор Джон Кристофър животът на човек, който е застрашен от сърдечен удар, може да бъде спасен само с едно движение.
В такава ситуация е най-важно да се избегне паниката и да се съсредоточите върху минутите, тъй като те са от съществено значение. Ако човек получи сърдечен удар, но все още диша, най-доброто, което може да се направи, е да му се даде разтвор от 1 чаена лъжица лют червен пипер и чаена чаша топла вода. 

Тази напитка действа по-ефективно от което и да е друго лекарство, тъй като топлината способства за разширяване на клетъчната структура, която помага на лютия червен пипер да се разпространи по-бързо и да достигне до сърцето посредством кръвоносната система.

Забележка: Тази статия има информационен характер, затова преди да предприемете каквото и да е действие, е нужно да се консултирате с лекуващия лекар.

Източник: framar.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари