Как да се отървем от двойната брадичка

0
Двойната брадичка е неприятен проблем, от който много хора искат да се отърват
Двойната брадичка е неприятен проблем, от който много хора искат да се отърват

Двойната брадичка е неприятен проблем, от който много хора искат да се отърват.

За радост има някои естествени средства на разположение, с помощта на които да премахнем този проблем, пише Framar.bg.

Най-важното и ефикасно нещо, с което да се отървем от двойната брадичка, е здравословният начин на живот, което включва правилно и здравословно хранене.

Наднорменото тегло много често е основна причина за двойната брадичка.

Много важно е също при наличие на двойна брадичка да се правят упражнения. Дъвченето на дъвка също е полезно, защото тренира мускулите на челюстта.

1 упражнение: Отворете устата си толкова широко, колкото можете и дръжте езика си максимално напред, като че ли се опитвате да го докоснете до брадичката си. Направете 10 повторения.

2 упражнение: Легнете по гръб и повдигайте брадичката си към тавана сякаш искате да целунете някого. Задръжте около 10 секунди и повторете 10 пъти.

3 упражнение: Използвайте топка за тенис и я поставете под шията си, като я задържите там с брадичката си. Натиснете здраво брадичката срещу топката, след което леко отпуснете. Повторете десет пъти.

За да се отървем от двойната брадичка, е необходимо да стоим в правилна и изправена поза. Отпуснатата прави брадичката, шията и челюстните мускули слаби, което води до двойна брадичка или нейното увеличаване.

Използвайте кремове и лекарства с натурални съставки, които също могат да ви помогнат в битката с двойната брадичка. Освен това масажът ще повлияе добре на кожата ви, тъй като ще засили кръвоснабдяването там.

Източник: framar.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари