Как да привлечем късмета в дома си?

9
Ако в дома ни цари негативна енергия, може да имаме дори здравословни проблеми
Ако в дома ни цари негативна енергия, може да имаме дори здравословни проблеми

Нашият дом не е само нашата крепост, но е и пръв енергиен източник за нас.

Ако в дома ви цари негативна енергия, вие ще сте изпълнени с отрицателни мисли и ще ви е тягостно. Не е изключено дори да влизате в пререкания с близките си и да имате здравословни проблеми, пише Актуално.

Със съветите по-долу, дадени от енергийните лечители, ще можете да освободите жилището си от лошите вибрации, като заедно с това ще привлечете късмет и щастие.

Разчистете и подредете

За да има късмет и щастие в един дом, енергията трябва да се движи. Когато трупате вещи и мръсотия, вие блокирате притока на нова енергия, а в същото време задържате старото и лошото.

Ето защо трябва да полагате съвестни грижи за дома си, да се освобождавате регулярно от непотребни вещи, да поддържате чисто и проветрено.

Особено в кухнята, която символизира огнището на дома.

Също така не ви съветваме да пазите чужди предмети, мебели и дрехи, защото те също могат да са заредени с отрицателна енергия. В никакъв случай не съхранявайте предмети, носещи ви лоши спомени, под леглото или в близост до главата ви, защото ще продължавате да попивате от тях.

Редовно забърсвайте огледалата

Огледалата имат свойствата да попиват нашите лоши чувства. Ето защо енергийните лечители не препоръчват да се взираме в тях, когато сме настроени. Ако искаме да ни върви повече и в дома ни да цари щастие, трябва 1-2 в седмицата да чистим огледалата. Най-добре е да ги забърсваме и със светена вода.

Погрижете се за входната врата

Това е своеобразен портал, през който енергията от външния свят постъпва при вас. Много важно да поддържате тази врата чиста, здрава, без излишни елементи. Но пък е важно на нея да присъстват имената на членовете от домакинството.

Заложете на баланса

В природата всичко е баланс и хармония. Когато те са налице всичко върви успешно. Търсете баланса и в подредбата на своя дом. Не скупчвайте прекалено много предмети в един ъгъл. Ако имате шкафче от едната страна на леглото, поставете и от другата. Не оставяйте столове само от едната страна на масата. Нека са хармонично разпределени.

Дръжте електронните устройства далеч от леглото си

Ако искате да спите спокойно и да сте пълни с енергия, когато се събудите, не поставяйте електрически уреди и кабели около мястото ви за сън. Преди лягане изключвайте телефона си. В противен случай тези устройства ще отнемат от вашата енергия и ще сте без тонус на сутринта.

Обновявайте интериора

Ако имате възможност, инвестирайте в нови интериорни стилове. Това също допринася за раздвижване на енергията, отваряне на нови възможности и привличане на късмет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари