Тези предмети ще поканят късмета в дома ви

0
Кратка класация за предметите, които ни носят късмет
Кратка класация за предметите, които ни носят късмет

Много дами вярват в символиката на сувенирите, с които са аранжирали дома си.

Въпреки че усещането кое ти носи положителна енергия е лично, все пак експертите по обзавеждане и декор са съставили кратка класация за предметите, които ни носят късмет, пише Струма бг.

На първо място е водното конче, което се смята за предвестник на благополучието. Най-популярният начин да го добавите в декора на дома си е чрез текстил – например декоративни възглавнички, спални комплекти или завеси с лик на водно конче.

Според традициите конската подкова също е талисман, носещ успех. Добре е подковата да бъде закачена в близост до входната врата или над нея. Така тя ще предпазва дома от негативна енергия, болести и финансови несполуки.

Фигурката на слон също е сред популярните подаръци, когато някой иска да пожелае на свой близък всичко най-добро. Слонът е покровител на плодородието и дъжда и се смята, че носи щастие. Най-добре е да го поставите в дневната или спалнята си.

В унисона на Изтока попадат и сувенирите, изобразяващи Буда. Добре е да поставите негова пластика в помещението, където работите, защото се вярва, че божеството носи успех в бизнеса и големи финансови постижения.

Китайците пък вярват, че пари и семейно щастие носи жабата с три крака. Можете да я откриете, изработена от всякакви материали, точно в магазините със стоки от Китай. Ако решите, че тя е вашият талисман, сложете я в близост до входната врата с глава, обърната към вътрешността на дома.

Източник: Struma.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари