Мъж уби съпругата и сина си във Велинград

0
След като е извършил престъплението, той се е самоубил
След като е извършил престъплението, той се е самоубил

Екипи на Районното управление във Велинград под наблюдението на Окръжната прокуратура в Пазарджик разследват тежко престъпление в курорта, при което починаха членове на велинградско семейство, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Пазарджик.

Сигнал за случая бил подаден тази сутрин малко преди 10:00 часа от близки на семейството. Те съобщили за сериозна свада и викове идващи от съседния апартамент, в който живеели тримата техни роднини.

Пристигайки на мястото полицейските екипи установили, че в жилището са безжизнените трупове на 68-годишен мъж, неговата 58-годишна съпруга и 23-годишният им син. Екип на "Спешна помощ“ констатирал смъртта на всички от семейството.

Мястото незабавно е отцепено, като е извършен оглед от дежурна група от РУ - Велинград, с участието на експерти от сектор "Научно-техническа лаборатория“ при ОДМВР - Пазарджик и съдебен лекар. Труповете са транспортирани до отделението по съдебна медицина при МБАЛ - Пазарджик за аутопсия.

Работата по изясняване на случилото се продължава от сформирания екип под наблюдението на прокуратурата в областния град.

По информация на Дарик става дума за семейството на известния треньор по плуване Велчо Клешков. По време на скандал в семейството тази сутрин той грабнал нож и намушкал смъртоносно съпругата и сина си, а след това и себе си.

Велчо Клешков и съпругата му Йорданка Пенина са треньори по плуване към ОДК - Велинград. Техните възпитаници са медалисти от престижни турнири.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари