Изработиха рокля от ... срамни косми

0

Какво по дяволите?! – Ако това е била реакцията ти, не се притеснявай, защото и аз изкрещях вътрешно същото, докато отварях и четях новината за най-новата модна тенденция.

Всъщност, оказва се, че не е тенденция и слава богу, защото едва ли бих искал да изляза на среща с момиче, което носи собствените си срамни косми за вечерна рокля.

Но ето ви още една изненада. Сара Луис Брайън – дизайнерката на отвратителното творение, не е използвала единствено собствените си космарлъци, а е събирала такива от приятелки и непознати от целия свят, пише All day, цитирано от Mainline. Те ѝ изпращали своите къдравелки в името на изкуството, което твърди, че създава.

Колкото и отворена да звучи, Сара все пак не е чак толкова глупава. Тя признава, че се използвала най-дебелите ръкавици, които е намерила в магазините, както и маски за лице и очила преди да започне работата си по косматата рокля. Едва, когато дезинфекцирала целия материал, който ѝ трябва, тя започнала същинската дизайнерска работа.

От събраната човешка вълна се получила дълга рокля и сутиен, за да се предаде нужната доза класа и сексапил към творението. "Искам хората да ме асоциират с нещо уникално и какъв по-добър начин за това от най-гнусните идеи за дрехи".

Новият проект на г-жа Брайън е също толкова смущаващ. Тя в момента събира дарения от сперма, която възнамерява да използва за лепило за най-новия модел рокля, който ѝ се заформя, като идея. Можеш и ти да се включиш.

Източник: TheMainline
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари