Изпращаме юни с много слънце и високи температури

0
Максималните температури ще бъдат между 27° и 32°
Максималните температури ще бъдат между 27° и 32°

Максималните температури ще бъдат между 27° и 32°

Ще бъде слънчево и почти тихо. Минималните температури ще бъдат между 13° и 18°, в София - 12°, а максималните - между 27° и 32°, сочат данните от НИМХ.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността. Ще духа бриз. Максималните температури ще бъдат между 26° и 30°. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде слънчево, след обяд с купеста облачност. Ще духа слаб, по високите части до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 22°, на 2000 метра - около 15°.

В събота ще бъде слънчево с максимални температури между 28° и 33°. След обяд и през нощта срещу неделя над Западна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми.

В неделя в Източна България ще остане слънчево, около и след обяд - горещо, с максимални температури около и над 30°. Над Западна и Централна България ще продължи развитието на конвективна облачност, ще има краткотрайни валежи, придружени от гръмотевици, възможни са и градушки.

В понеделник в северозападната част от страната ще преобладава слънчево време, а в Южна и Източна България има по-голяма вероятност за краткотрайни следобедни валежи. Температурите ще се задържат без съществена промяна.

Във вторник отново в източната половина от страната ще бъде предимно слънчево, а в западната остава с повишена вероятност за валежи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари