Лятото се завръща през следващите дни

0
Днес ще бъде предимно слънчево, с максимални температури между 24° и 29°
Днес ще бъде предимно слънчево, с максимални температури между 24° и 29°

Днес ще бъде предимно слънчево, с максимални температури между 24° и 29°

Минималните температури днес ще бъдат между 10° и 15°, в София – 11°, на морския бряг – от 18° до 20°, а максималните - между 24° и 29°, в София – 25°.

Ще бъде предимно слънчево. След обяд над Западна България ще има временни увеличения на облачността и на отделни места ще превали. В Източна България ще духа слаб до умерен източен вятър, сочат данните от НИМХ.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър, по северното крайбрежие от югоизток, по южното – от североизток. Максималните температури ще са 23°-25°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде около 3 бала.

В планините ще преобладава слънчево време. Временни увеличения на облачността ще има над масивите от Западна България и на места там ще превали. Ще духа слаб, по високите и открити части - умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 20°, на 2000 метра - около 14°.

В сряда ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, по-значителни след обяд над Западна България и там на места ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб, по Черноморието – умерен, от изток. Максималните температури ще бъдат между 25° и 30°.

В четвъртък ще бъде предимно слънчево. Вятърът в по-голямата част от страната ще стихне, само на морския бряг ще се задържи умерен, с посока от изток-североизток. Минималните температури ще са между 10° и 15°, а максималните - между 26° и 31°.

В петък и събота ще бъде слънчево, в равнините – горещо, с максимални температури между 29° и 34°, по-ниски по Черноморието, където ще духа умерен североизточен вятър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари