На учениците им тръгва по вода

0
Дъжд идва за първия учебен ден
Дъжд идва за първия учебен ден

Дъжд идва за първия учебен ден

Тази сутрин в много райони ще има и слънчеви часове. Минималните температури ще са от 15° до 20°, в София – около 15°.

Максималните ще се понижат и ще са между 26° и 31°, в София – около 26°. Около обяд ще започне да се развива купесто-дъждовна облачност и в много райони до вечерта ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от северозапад, в Югоизточна България – предимно от изток, сочат данните от НИМХ.

И по Черноморието на отделни места в следобедните часове ще превали. Ще духа слаб, предимно югоизточен вятър. Максималните температури ще са 24° - 27°. Температурата на морската вода е 24° - 25°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

И в планините в следобедните часове на много места ще има валежи от дъжд, придружени от гръмотевици. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Температурите в курортите ще се понижат и максималните ще са от 18 градуса на Алеко до 22 в Боровец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари