Изплащат обезщетенията за майчинство

0
Календар за пенсиите и за обезщетенията за безработица през април 2024
Календар за пенсиите и за обезщетенията за безработица през април 2024

Календар за пенсиите и за обезщетенията за безработица през април 2024

Изплащането на пенсиите през април т.г. чрез пощенските станции ще започне на 8 април (понеделник) и ще завърши на 22 април (понеделник), съобщиха от пресцентъра на НОИ.

Преводите на сумите за априлските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават парите си по банков път, ще бъдат извършени на 8 април 2024 г.

Още във вторник ще бъдат изплатени паричните обезщетения за бременност и раждане, за отглеждане на дете до 2-годишна възраст и за осиновяване на дете до 5-годишна възраст за март 2024 г. Първата дата за плащане на обезщетения за временна неработоспособност и майчинство за настоящия месец също е 2 април.

Обезщетенията за безработица през този месец ще бъдат изплатени на 15 април (понеделник).

Информацията за всички видове плащания, извършвани от Националния осигурителен институт към осигурените лица и пенсионерите се актуализира всеки месец и е достъпна през интернет страницата на института, рубрика „Календар на плащанията“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари