Изнасилването, което променя живота на един баскетболист

0
Сигурно се питате, що за малоумна история ви предстои да прочетете
Сигурно се питате, що за малоумна история ви предстои да прочетете

Сигурно се питате, що за малоумна история ви предстои да прочетете.

Уверявам ви, че в разказа ми няма да срещнете нищо малоумно. Ще ви запозная с Нейтън Форт – професионален баскетболист, който признава пред всички, че е хомосексуалист, едва когато бива изнасилен от друг мъж, пише TheMainline

Нейтън първоначално представлява типичния случай на младеж, който е притиснат от общественото мнение, което го кара да върви против своята собствена природа.

Той осъзнава, че е гей, когато всички хора започват да откриват сексуалността си. Пред себе си той е наясно, че си пада по мъже, но страхът, че обществото ще го отхвърли, го кара да пази това в тайна.

В училище Нейтън е свито момче, което не се радва на особена популярност сред съучениците си. Дори, когато става част от баскетболния отбор, той остава някак изолиран от останалите. По всяка вероятност, причината е в самия него, защото се страхува, че всички ще разберат тайната му и вече ще гледат на него с други очи.

Това е така, докато един ден той не решава да отиде за пръв път в живота си на гей клуб. Избира да го направи сам, защото все още никой от приятелите му не бива да разбира. Там Форт среща друг млад мъж, с който се харесват.

Двамата си прекарват много добре, а самият Нейтън признава, че сърцето му е започнало да бие по-ускорено, когато е разбрал, че това може да е първата му нощ с друг мъж.

Всичко върви отлично, докато двамата не се качват в колата на другия мъж. Тогава момчето се сблъсква с една грозна страна на човешкия нагон. Той бива насилен от „любовника си“, след което бива изритан от колата, като мръсно псе.

Подобно нещо обикновено води със себе си сериозна психическа травма, но не такъв е случаят с Нейтън Форт. Отнема му около година в опити да се превърне в хетеросексуален и дори излиза с няколко момичета. В един момент му омръзва да се крие и споменът за онази грозна вечер му дава сили, за да признае всички пред близките, приятелите и съотборниците в баскетболния тип.

Той очаква, че по-голямата част от реакциите ще са негативни, но въпреки това е решен, че тайната трябва да излезе наяве и да не крие истинската си същност.

Оказва се, че почти всички реагират противно на очакванията му. Важните хора в живота му реагират напълно спокойно и го приемат такъв, какъвто е. Още по-хубавото за Нейтън е, че никой не променя отношението си към него. Дори треньорите го третират като всички останалите спортисти в отбора.

И така една отвратителна случка дава възможност на един млад човек да преодолее страховете си и да се покаже в истинската си светлина. Голямата тежест от плещите на Нейтън Форт е вече свалена и той може да заживее щастливия живот, за който мечтае от дете.

Източник: TheMainline
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари