Изнасилено момиче обезглави сина на насилника си

0
.Полицията узнала за престъпленията, когато кучетата издърпали на улицата изгореното тяло на петгодишното момченце /снимката е илюстративна/
.Полицията узнала за престъпленията, когато кучетата издърпали на улицата изгореното тяло на петгодишното момченце /снимката е илюстративна/

Индийска девойка изгори и обезглави малолетния син на насилника си, съобщи The Times of India.

По думите на 13-годишната жертва, насилникът я заблудил като обещал да и даде белина, която момичето използвала като наркотик.Полицията узнала за престъпленията, когато кучетата издърпали на улицата изгореното тяло на петгодишното момченце, което е син на предполагаемия насилник, пише Блиц.

Момичето уточнило, че мъж на име Ринку я изнасилил на 18 октомври. След няколко дена индийката забелязала сина му. След това тя го повикала, убила го, отделила главата от тялото, сложила ги в полиетиленов плик и ги скрила под дървена ограда.

И двамата престъпници били арестувани.

Изданието отбелязва, че родителите на момичето помолили следователите да не започват дело за изнасилване на дъщеря им, защото по техните думи нейните обвинения нямат нищо общо с реалността. Но така или иначе разследването се води като се отчитат всички детайли от историята, но сътрудниците от органите на реда обещали да вземат предвид, че момичето е наркозависимо и често влизало в конфликти с местните жители.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари