Издирват нападателя на възрастната жена в Ценово

1
Местните хора свързват престъплението с известен рецидивист
Местните хора свързват престъплението с известен рецидивист Видео: bTV

Продължава издирването на нападателя на възрастната жена в русенското село Ценово

Извършителят е разбил външната врата с ритник, след което е използвал шперц за вътрешната, която е била заключена. Той е пребил жената, за да ѝ вземе сумата от 100 лева, след което я изнасилил и избягал. Съседите не са чули нищо и са потресени от случилото се, предаде bTV.

Заради тежкото престъпление през целия ден в четвъртък селото бе блокирано от жандармерия и полиция. Според неофициална информация жертвата е познавала нападателя си. В селото имат различни версии.

От кметството също не пожелаха да коментират тежкото престъпление заради разследването. А местните жители са притеснени. До момента полицията и прокуратурата отказват информация по случая. Очаква се те да дадат изявление на по-късен етап от разследването.

В четвъртък селото бе под блокада до 22:00 часа, а патрули на полицията и жандармерията продължават да обикалят улиците му и в момента.

Няма официална информация да има заподозрян по случая. Няколко са версиите, по които полицията работи. Едната е, че става въпрос за млад мъж от село Раданово. Местните хора обаче не изключват нападателят да е от тяхното село. Свързват престъплението с известен рецидивист.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари