Иво Инджев: Занесете феса на Борисов в „Бояна“!

0
Реакцията му идва след като по-рано днес на излизане от президентството от ВМРО, които се събраха на протест там, освиркаха "Има такъв народ" със скандирания „Турски мекерета!“ и "Мутри вън!"
Реакцията му идва след като по-рано днес на излизане от президентството от ВМРО, които се събраха на протест там, освиркаха "Има такъв народ" със скандирания „Турски мекерета!“ и "Мутри вън!" Видео: NOVA

Отново се сблъскваме с невежеството на нашия премиер в оставка, който борави с цитати от Библията както си иска.

Това коментира пред Нова телевизия журналистът Иво Инджев, цитиран от FROG NEWS.

„Вчера каза, че „Който нож вади, от нож умира“, така бил казал българският народ. Много се извинявам, това е всеизвестен цитат от Библията. Борисов не може да достигне до кой знае какви дълбини на мисълта. За сметка на това виждам, че вероятно негови почитатели, не знам от коя партия са, са използвали символиката на феса. Трябва да го занесат на Борисов, който се крие в „Бояна“, защото той нареди на своите депутати да не гласуват арменския геноцид, не станаха да почитат с 1 минута мълчание арменския геноцид. Защо? Защото така мисли техният ръководител Борисов“, възмути се той.

Реакцията му идва след като по-рано днес на излизане от президентството от ВМРО, които се събраха на протест там, освиркаха "Има такъв народ" със скандирания „Турски мекерета!“ и "Мутри вън!". Юлиан Ангелов сложи на главата на Тошко Йорданов скъсан фес, за да му покаже, че е национален предател, ако бъде гласувано увеличаването на секциите в Турция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари