“Надчовеците” под командването Копейкин

0
"Лицемери ли написах? Правилно. Но е твърде меко казано за овластени подстрекатели на хорските страхове, водещи до човешки жертви", споделя Иво Инджев
"Лицемери ли написах? Правилно. Но е твърде меко казано за овластени подстрекатели на хорските страхове, водещи до човешки жертви", споделя Иво Инджев Снимка: Фейсбук

След като на антиваксърите от “възрожденската” партийка в парламента им лъснаха по телевизията ваксините, техният вожд Копейкин направи писмено изявление в мрежата, че не го интересувало кой от съратниците му се е боднал в нарушение на партийната дисциплина ( изразява се различно, но това е смисъла )

Това пише Иво Инджев в неговия БЛОГ.

Тази реакция прилича на неприличния виц за жената, която гледала през прозореца на влака докато един мъж се възползвал от нея, а на въпроса защо му позволява, тя отвърнала, че не я интересува какво става зад гърба й.

Копейкин е упражнявал този вид реакция на моя гръб, когато с опитваше да отрече, че има нещо общо с  акцията, при която варненски и местни екстремисти се опитаха да провалят представянето на книгата ми “Измамата “Сан Стефано” в градската библиотека в Добрич през март 2019 година.  Защитната му писмена пледоария в интернет включваше цели 30 претенции към мен, но в самото си начало се обезсмисляше с твърдението, че хулиганската проява е успяла да ми затвори устата. Явно това са му докладвали онези от пратениците му, които бяха принудени все пак от полицията да напуснат окупираното от тях помещение и да си заминат с моторите за Варна преди да започна да говоря. Защото самото твърдение за успеха на линча е лъжа.

Сега Копейкин “громи” БиТиВи за 4 “лъжи” във връзка с репортажа на телевизията, която го изобличи като водач на лицемери, агитиращи хората да бойкотират ваксинирането с “експерименталната течност”, която самите те тайничко са си инжектирали от страх за собствения животец.  

Лицемери ли написах? Правилно. Но е твърде меко казано за овластени подстрекатели на хорските страхове, водещи до човешки жертви. И ако за конкретните депутати това лицемерие е въпрос на личен позор, то опитите на вожда им да ги оневини развенчава самата същност на водачеството му, с което се перчи без срам от първия ден в парламента, когато от трибуната на институцията се похвали как е повел съмишленици. Съмишленици, нали така? Общност от “надчовеци” ( обратното на нацисткото понятие “подчовеци”, което Копейкин използва срещу неговите критици), които се възползваха от собствената си дезинформационна кампания, за да блеснат като борци срещу мерките против пандемията в името на свободата – ни повече, ни по-малко. Сега се (д)оказа, че имат свободата да пазят личния си живот, а в същото време да си присвояват правото да разиграват хазартно живота и здравето на хората с користната цел да се докопат до депутатската заплата и привилегии.

Купуването и подвеждането на гласоподаватели за политически цели е престъпление и това трябва да бъде ясно заявено на водача им.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Dobre de
    Мазният лицемер Инджев вика "дръжте лицемера", а всъщност иска да се "отърка" и легитимира отново на гърба на "Възраждане" ! Г-н Инджев, ако сте почтен, насочете перото си към онези, които налагат здравния геноцид, ама, то за тая работа се иска гърбина и това под гърбината !
  • 2
    4
    Боцко
    А не е ли фашистка наглост да те ваксинират насила за да можеш да работиш, пък после да те сочат с пръст, че си предпочел да се набодеш, отколкото да умреш от глад, а Инжев??
  • 4
    3
    Ds
    Когато ганьо няма аргументи вади обидите
  • 2
    2
    Токер
    Иво Инджев -доказан доносник на бившата държавна сигурност.Същия седнал да обсъжда и дава квалификации на други хора.
  • 2
    1
    Булекзит
    Иво Инджев Гнусен доносник на ДС по времето на Живков,сега стожер на еврУу-атлантизма...Щом такъв индивид седнал да плюе по лидера на единствения ефект който ще постигне Инджев е още повече да популиализира Костадинов о неговата формация,които и без това набират лавинообразно одобрение и подкрепа сред българите.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари