Иво Инджев: Елеонора Митрофанова заяви, че Алексей Навални е бил агент на ЦРУ

0
Руският посланик си позволи да хвърли в информационното пространство на България нещо, което до този момент не съм видял като официална позиция на Москва
Руският посланик си позволи да хвърли в информационното пространство на България нещо, което до този момент не съм видял като официална позиция на Москва Снимка: Личен архив

Ако това наистина е било така, това щеше да гърми в руските медии, заяви журналистът

Руският посланик у нас Елеонора Митрофанова си позволи да хвърли в информационното пространство на България нещо, което до този момент не съм видял като официална позиция на Москва. Когато поднасяше цветя на Паметника на червеноармейците в София, тя заяви, че Алексей Навални е бил агент на ЦРУ. Това каза в предаването "Нюзрум" по Радио "Фокус" журналистът Иво Инджев.

"Ако това наистина е било така, това щеше да гърми в руските медии, щяха дадат някакви доказателства, това щеше да е центърът на вниманието в цялата разправия около Навални. Вместо това ние научаваме от посланичката в България Митрофанова, че Навални бил агент на ЦРУ. Много ми е интересно с какви доказателства може да бъде подкрепено подобно очернящо, очевидно, в очите на руснаците обстоятелство, и ако той е бил наистина такъв агент, защо чак сега ни го съобщават посмъртно, а не го използваха за неговото дискредитиране, което те толкова много искаха да постигнат по съдебен път и по какъв ли още не?“, попита журналистът.

Историята с Навални преля капката на търпението в много страни по света, изтъкна Инджев.

"Мисля, че Русия на Путин тепърва ще бере горчивите плодове на това, което си позволи. Защото няма как 47-годишен мъж да умре в затвора под контрола на държавата без да могат да обяснят какво точно му се е случило. Първоначалната лъжа беше за някакъв откъснат тромб, после лекари се обадиха и казаха, че това е диагноза, която не може да бъде поставен на място, а след дълги изследвания, и поначало е много трудна за потвърждаване. Явно е, че лъжат, и аз мога само да се съглася с неговата съпруга, която казва, че те прикриват следи. Майка му се опита да получи тялото на място, те са ѝ го показали вече между другото, но продължават да отказват да ѝ го дадат“, припомни журналистът.

По повод втората годишнина от войната в Украйна Иво Инджев коментира: "Виждам я такава, каквато е – все така жестока и необоснована."

"Адекватна формула за мир не може да се намери, ако не се постигне някаква справедливост. Никой, който е истински приятел но Украйна, не може да я посъветва тя да си предаде териториите като разменна монета за мир. Не веднъж украински лидери и самият Зеленски е задавал въпроса: "Вие във вашите държави бихте ли се съгласили да дадете част от територията си на съсед, който ви е нападнал, само и само за да ви остави на мира?“ Такава логика не може да присъства, тя е пораженска, и онзи, който се опитва да я наложи, ще загуби подкрепата на собствения си народ в Украйна“, каза още той.

Статистиката показва, че в Украйна 75% от населението казва, че е готово да търпи военните условия толкова, колкото е необходимо до победата, добави Иво Инджев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Klimbo
    А ти бояджиьо продажна,ти ли се намери да говориш за агенти???Дето и по Татово време беше добре,и сега!
  • 3
    5
    А че той какъв е бил?...
    И агент на Мосад, МИ6 и други знайни и незнайни разузнавания! А минджев, идиот безроден, ма на управление от козяк, демек кучи син, ма наш, роден! И какво общо имаме ние с един доказан и осъден престъпник (не за политическа дейност, а дребно кокошарство!)? Ма нали сме евро-нещо си, да припяваме на някои идиоти, па белким и ни се "облажим"! Пфу, жълтопветна измет, и баце бойко при тях! Анадънму?
  • 6
    4
    абе ивайло,
    Пислиш ли че руснаците ще допуснат погребението на тоя да се превърне в политическо шоу?!? А ти си толкова нечистоплътен, че изобщо не трябва да се появяваш в публичното пространство! https://zonanews.bg/dokumentite-i-arhivi/glavozamayvashtite-lupingi-na-agent-ivaylo-ivo-indzhev-dokumenti
  • 14
    3
    Анти-соросоид
    На тез соросоидници само като им видиш гнусните противни мутри, и то ти се отщява да им слушаш глупостите и пропагандата, с които ни заливат.
  • 15
    2
    Балканеца
    Агент Ивайло, ти като попълни клетвената декларация за сътрудничество с ДС, не поднасяше ли цветя на същия паметник като Митрофанова?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари