Иван Милин удари жена във "Фермата"

0
Колоритният разложанин трябваше да си стегне багажа и да излезе временно от фермата, докато от продукцията решат дали ще продължи участието си
Колоритният разложанин трябваше да си стегне багажа и да излезе временно от фермата, докато от продукцията решат дали ще продължи участието си

Само седмица след старта на „Фермата“, колоритният разложанин Иван Милин забърка нов скандал. След като се казани срещу гейовете в България, този път Милиното разбуни духовете като удари жена. 

Димитър даде задача на Елизабет да изчисти шефската къща след едноседмичния престой вътре на Милин. След като Бети излъска всеки сантиметър, тя се отдели на басейна с Кристияна, за да се оплаче от някои неща и немислимото се случи. Иван се появи и тя си "позволи" да му направи забележка, че цапа басейна с кални обувки, като в отговор получи редица обиди и шамар. Ударът не бе сериозен, но е в нарушение с договорите на участниците.

В крайна сметка Иван се извини на Бети, но трябваше да си стегне багажа и да излезе временно от фермата, докато от продукцията решат дали ще продължи участието си.

Междувременно богати и бедни се обединиха срещу най-заможния участник - софтуерния милионер Митко Караиванов. Макар и разделени на два отбора, и чорбаджии, и сиромаси влязоха в завера, с която да елиминират младия бизнесмен от Димитровград от състезанието за голямата награда.

Авторитарният патриот Ивайло Шопски, който от самото начало е в студена война с Караиванов, хвана на къс пас фермера на седмицата при сиромасите Станислав Борисов и започна зверска пропаганда срещу съотборника си Митко.

Софтуерният милионер спечели правото да дирижира работния процес във фермата на чорбаджиите в дуел с треньора на знаменитости Сами Хоссни, което изправи на нокти Шопски. Той скоростно се залепи на прозорчето в стената, която разделя двата отбора и започна да нахъсва бедните срещу Караиванов.

"Митко е много лукав, като политик го раздава. Той е гледал всички сезони накуп, знае дуелите наизуст, и не го гледай, че е такъв – правил е лицеви опори у дома, тука ходи, тича, влязъл е с китарата да се прави на по-симпатичен“, започна да нарежда Шопски с идеята да ги подкове за момента, в който някой от тях се изправи на дуел срещу милионера.

Военният Станислав бързо подпали в желаната посока: „Мразя двуличници! Тия удари под кръста ще му изиграят лоша шега, този с голямата лопата е влязъл тука!“.

„Не ти го казвам това, за да правя интриги, а да имате едно на ум. Това е човекът, от който трябва да ви е страх“, невинно заключи водещият на „Бащино огнище“ Шопски.

Шопски и Караиванов са в студена война от петия ден на престоя си във "Фермата".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари