Иван Бакалов: Това е спасяване на кожата на Борисов

0
Бойко Борисов е в основата на политическата криза у нас, каза журналистът
Бойко Борисов е в основата на политическата криза у нас, каза журналистът Снимка: Facebook

Бойко Борисов е в основата на политическата криза у нас, каза журналистът

Хората масово са убедени, че главният прокурор Иван Гешев бе "чадър" над Бойко Борисов, а сега изведнъж се обърна срещу него. Иван Гешев се оплаква от политиците, а самият той се изживява като политик, и то не за пръв път. Това заяви в предаването "Ден след ден" на Радио Пловдив журналистът Иван Бакалов, собственик и главен редактор на e-vestnik.bg.

"Гешев нарече депутати "политически боклук в парламента" и само за тези думи би трябвало Висшият съдебен съвет (ВСС) да му гласува оставката заради уронване на престижа. А това не е за пръв път", подчерта Бакалов, като даде редица примери.

Той припомни, че ВСС избра с мнозинство Иван Гешев за главен прокурор след вето на президента и след като 2-ма правосъдни министри са му искали оставката. "Сега тези хора, които го браниха толкова дълго, ще му гласуват оставката. Така показват, че са зависими", коментира журналистът.

Иван Бакалов допълни, че Бойко Борисов е в основата на политическата криза у нас. "Четири пъти никой не иска да прави правителство с него. Сега отново има големи проблеми, затова той извика европейско лице и лансира чрез нея мост към другите партии, за да има правителство. Това е спасяване на кожата на Бойко Борисов, защото той иска на 5-тия път да успее"

Журналистът добави, че според него политическите партии трябва да са големи авантюристи, за да направят правителство с ГЕРБ. Той прогнозира, че ИТН са готови да участват, а БСП са съмнителни, защото "тепърва ще решава Висшият партиен съвет".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    daskal
    Каквито истини или полуистини да кажат всички знаещи - те ще се размият в общата помия. И все пак, сега е моментът да говорят, показват и доказват. Което значи война. Най-много да разберем това, което си знаем. Че държавата ни е Мафията. Или обратното. Въпросът е - и какво от това? Какво ще последва? Какво ще се промени?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари