Иван Бакалов: Притеснително е какви хули се изляха срещу Карбовски

2
Карбовски може да не се харесва на всеки, ама това е демокрацията и това е либерализъм - толерантност към различните. Или толерантността е само за едни други различни?
Карбовски може да не се харесва на всеки, ама това е демокрацията и това е либерализъм - толерантност към различните. Или толерантността е само за едни други различни? Снимка: БГНЕС / Архив

Притеснително е какви хули се изляха срещу Карбовски, предложен за член на СЕМ

 И според мен не е за тази работа - трябва да си прави предавания, репортажи, това, в което е силен.

Но по въпроса за СЕМ - защо преобладаващото мнение е, че за там трябва някой хрисим чиновник, че даже и напълно незапознат с медии. В СЕМ избираха и все още има членове без никакъв опит в медии, и обикновени маши, които само изпълняват поръчки. И те станаха без шум членове на СЕМ. А сега голям шум, че предложили Карбовски - журналист, минал през печата, радиото и телевизията, познава от всички страни медиите - и като автор и водещ, и самостоятелен продуцент, подритван, уволняван, съден. Знае какво е свобода на медии и се е застъпвал за нея. И преди всичко оригинален.

У нас не одобряват оригиналните, освен ако не са оригинални тип Мон Дьо - ей такива ни дай. И за СЕМ - цензори, ама наши цензори. Да пускат само правилните работи.

Във видеото, с което се отказва от предложението за СЕМ, Карбовски посочи либералните комсомолци за нови цензори и хора, които ни казват кое е правилно и сочат с пръст нарушителите. Ами, съгласен съм.

Карбовски може да не се харесва на всеки, ама това е демокрацията и това е либерализъм - толерантност към различните. Или толерантността е само за едни други различни?

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари