Иван Бакалов: Изтерзаната душа на поклонниците на Борисов разцъфна!

0
Видяхте лииии - реват лели ГЕРБ, в един глас със Слави Трифонов, Неделко Неделков
Видяхте лииии - реват лели ГЕРБ, в един глас със Слави Трифонов, Неделко Неделков Снимка: БГНЕС

Изтерзаната душа на поклонниците на Борисов разцъфна. Най-после!

Подиграваха ги с чекмеджета с пачки и кюлчета, не им вярваха за някаква Мата Хари, подиграваха ги за компаньонки в резиденцията, подиграваха ги със записи как Той нарича ПКП една от ваклите им овчици, обвиняваха ги, че си е назначил главен прокурор (даже два един след друг), че уредил с милиони някаква своя мутреса в Барселона, даже я оженил за своя банкянски приятел, налял парите в Барселона, за да ги оправдае пред испанското разследване, обвиняваха ги, че е източил милиарди от магистрали и столична община, че мутри и контрабандисти Му се отчитат и т. н.

И ето! Истината дойде! Малката партия ДБ, която се мъчат "да разкачат" от ПП и да им стане патерица, откраднала 100 милиарда долара! Видяхте лииии - реват лели ГЕРБ, в един глас със Слави Трифонов, Неделко Неделков. И с отломки от топящата се БСП, които виждат главния си враг в тия, дето искат да пращат оръжие за Украйна.

Най-после всичко стана ясно - каква промяна, тия са световни крадци. ДБ приели дарение от 140 хил. лева преди две години! И тия от промяната са с тях.

Чакаме сега "прокуратурата и разследващите органи" да си свършат работата. Като с КТБ, братя Бобокови и прочее.

Да се успокоят най-после нещата и да си дойде Боеко.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари