Ицо Стоте манекенки избира новата "Мис България" 2015

0
Победителката ще получи стипендия от 8000 евро и ще отиде да учи мода в Милано
Победителката ще получи стипендия от 8000 евро и ще отиде да учи мода в Милано

Вечният плейбой Христо Сираков ще е в състава на 10-членното жури, което ще избира коя да стане носителката на титлата "Мис България"2015.

Освен него мераклийките за короната ще отсяват още миските Наталия Гуркова и Елена Ангелова, дизайнерката София Борисова.Тази година изборът на "Мис България" 2015 ще се проведе с пряко, явно гласуване, пише Блиц.

Журито ще дава своя вот явно, като 11 член в класирането ще участват и зрителите чрез гласуване в интернет сайта на конкурса www.missbulgaria.bg.

Организатор и лицензиант на конкурса е Модна агенция Интерсаунд с президент Ирина Папазова. Победителката и двете и подгласнички ще представят България на престижните международни конкурси Miss Earth, Miss Planet и Miss Globe през следващата година.

Финалът на Мис България 2015 ще се проведе на 27.11.2015г. от 20:00 ч. в зала Рейнбоу Плаза и ще бъде предаван на живо по ТВ7. Той ще изненада зрителите с бляскав, нетрадиционен спектакъл в 4 дефилета. Откриването предвещава незабравимо преживяване в патриотичен стил- Тур на градовете със специално подготвени тоалети, брандирани с емблематични картини от родните им места.

Каузата на Мис България тази година е насочена към Екологично чиста среда за живеене.

Голямата награда за Мис България 2015 е стипендия на стойност 8000 евро предоставена от италианското училище за мода в Милано „Академия дел Лусо“.Тя ще бъде връчена лично от управителя Розарио Бове, който ще бъде член и на престижното жури.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари