Историята на Елвира, която се успа за полета си, но остана жива!

0
Ден след ужасяващата трагедия стават известни все повече подробности около фаталния за 62-мата му пътници полет на дубайски Боинг 737
Ден след ужасяващата трагедия стават известни все повече подробности около фаталния за 62-мата му пътници полет на дубайски Боинг 737

Ден след ужасяващата трагедия стават известни все повече подробности около фаталния за 62-мата му пътници полет на дубайски Боинг 737, разбил се над  Русия.

Сред тях е покъртителната история на 34-годишна рускиня, която заради купон не успяла да се качи на самолета ковчег. 

Елвира Исаева, която не отлетя с фаталния полет от Дубай в Ростов-на-Дон, смята, че това се е случило по една щастлива случайност. Тя не знае на кого да благодари за това, пише BIG5

Не знам как се случи. Това е по чиста случайност. Просто бях на рожден ден, закъснях за самолета и това беше“, обяснява младата дама. Жената се успала и пропуснала трансфер от хотела. След няколко часа научила, че в Ростов е паднал самолетът, на който тя е трябвало да се качи.

Събудих се сутринта и ми се обадиха от Ростов, където си купих тура. Аз дори не разбрах за какво става дума, когато със треперещ глас ме питаха: "Вие живи ли сте?". Аз казах "да" и легнах да спя. А после, когато се събудих и погледнах новините, бях в ужас. Не знам, късметлия ли съм, ангел-пазител ли имам или майка ми се моли за мен, но просто съм в ужас“, — казва Елвира. И добавя:

За мен е много болезнено и обидно от това, което се е случило. Там бяха хората, с които летяхме заедно и си общувахме по време на почивката“.

Междувременно, докато експертите търсят точните причина катастрофата, зачернила десетки семейства, на летището в Ростов на Дон, търговци се опитват да припечелят пари като продават цветя и играчки.

С роднините на загиналите при крушението на "Боинг“-а на летището в Ростов не работят само психолози. Тук, в залата за пристигащи, те са третирани от търговците, които са докарали по повода всички необходими траурни стоки.

Роза за 200 рубли (или 3 долара)  играчки от 850  рубли (13 долара). Хората споделят, че в малката зала за пристигащи никога не се е случвало подобно. Вестници, списания, чанти, автомати за напитки и всички. Явно въвели иновацията днес…

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари