Истинската любима на доктор Тасев от "Откраднат живот"

3

Ден преди да стане ясно дали любовта между героите на Наум Шопов-младши и Луиза Григорова от сериала "Откраднат живот" най-накрая ще започне да се случва, ви предлагаме галерия от влюбени снимки, на които доктор Тасев и неговата любима Теа показват обичта си, пише Mila.bg.

Теа Минкова и Наум са заедно вече 4 години и половина. Познават се доста преди това – учат в едно и също училище 11 години, но чак когато завършват, разбират, че са намерили сродната душа в лицето на другия.

Заедно сме през цялото време. Обичаме да ходим на кино, да тренираме, да си готвим”, разказва Наум. Двамата се грижат и за своето куче – немска овчарка, която сега е на година и половина. “С времето се появяват и мислите за семейство”, обяснява той, цитиран от 24 часа.

Двамата с Теа и преди следят интересния сюжет в “Откраднат живот”, а сега се вълнуват и как неговият герой ще се вмести в него. Колкото и да е голямо вълнението около актьорската работа на Наум, засега неговите планове за бъдещето са свързани само с медицината. И то тук, в нашата страна.

Източник: Mila.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари