Наум Шопов се сгоди

3
Щастливото събитие се случи само няколко часа, след като двамата влюбени присъстваха на премиерата на бащата на Христо Шопов
Щастливото събитие се случи само няколко часа, след като двамата влюбени присъстваха на премиерата на бащата на Христо Шопов

Актьорът Наум Шопов-младши се сгоди за дългогодишната си приятелка Теа Минкова.

Щастливото събитие се случи само няколко часа, след като двамата влюбени присъстваха на премиерата на бащата на Наум Христо Шопов и Лилия Маравиля в пиесата „Всяка година по същото време”. Красивата двойка събра погледите на препълнената до последно зала на City Mark Art center. Бившото кино „Левски” се превръща категорично в едно от любимите места на софийските театрали заради добрата репертоарна политика и звездите, които участват в пиесите.

Наум първи скочи, за да ръкопляска на баща си след края на представлението, което е продължение на култовата „Догодина по същото време” на Бърнард Слейд.

Шопов-младши и Теа са заедно от повече от пет години, но се познават още от училище. Любовта им пламва, след като случайно се срещат при Софийския университет в София. Звездата от „Откраднат живот” сподели снимки в социалните мрежи, на която е на колене и предлага брак на половинката си.

Коментарът на нея гласи: "Тя каза "да".

Наум Шопов спечели сърцата за зрителите с ролята си с в хитовия сериалОткраднат живот: Възмездието”, а ролята на д-р Борис Тасев му донесе и славата на секс символ. В реалния живот обаче младият студент по медицина не е разбивач на женски сърца.

Източник: Woman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари