Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Истината? Къде е тя, истинската истина?

3

ИСТИНАТА? КЪДЕ Е ТЯ, ИСТИНСКАТА ИСТИНА?

Животозастрашаващият мръсен русенски въздух е геноцид спрямо здравето и живота ни. Отдааавна трябваше да се задействат прокуратура ли, други държавни органи ли, не знам.

Започна да ни се налага  мнението, че въздухът е замърсен от горенето на битови отпадъци от русенци.

На 30, 31 декември и на първи януари 2020 година, да ни е честита, по обедно време направих няколко снимки, очаквайки в тези полу и почивни дни, хората ще горят боклуци. В близост няма блокове на ТЕЦ. В интерес на истината, в последно време на няколко пъти от една от къщите излизаше гъст черен дим, но явно точно в тези дни хората ги нямаше, може  би бяха на Малдивите. Само от един комин на съседен блок излизаше дим. И от комините на ТЕЦ-а в далечината – единият ден – светло сив, после нежно розов и накрая жълт до екрю.

Не разбирам от екология, но защо доста често през изминалото лято, през ЛЯТОТО, особено сутрин рано, ухаеше на химия?

Та къде е истината, къде е вината? В нас, русенци? Може би, но ако има наша вина, тя е мноооого малка. Сигурно има такива сред нас, които нямайки финансова възможнаост, кой ли вече я има, горят боклуци.

Но може би истината е някъде другаде? Къде? Смелост ли трябва, за да се стигне до нея? Страх ли има, за да се стигне до нея и да се отстрани? Някаква финансова зависимост ли има?

Стигнете до истината, ама ИСТИНСКАТА ИСТИНА, вие, тези на които сме гласували доверие да ни управлявате с нашите пари! Ако искате да ни има, и нас, и вас!

Автор: Русенка
(Автор: Русенка - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари